build your own website

Long term NL challenge

"de grootste leukste en fiets-challenge van de Benelux"

Hoe werkt het?

Het is heel simpel. Upload je fietsritten naar 'Strava'. Met 'Bepaal jouw challenge score' en daarna 'Bepaal je Long term NL challenge score!' laat je deze site vervolgens uitvogelen door welke Nederlandse gemeenten je al gefietst hebt. Als je je registreert zal de uitgerekende score naar je gemaild worden.

Waarom deze challenge?

Frank van Moorsel had al grote stukken van ons mooie fietsland vanaf zijn racefiets gezien. In de zoektocht naar nog 'onontdekte routes' is hij gaan uitzoeken in welke Nederlandse gemeenten hij al had gefietst met daaruit volgend het idee om op de termijn alle gemeenten gedaan te hebben.

Samen met Fietsport.

Fietssport is van én voor de sportieve fietser. Op Fietssport vind je de complete kalender van Nederlandse Wielersportbond (NTFU) met ruim 2.500 toertochten voor racefiets en mountainbike.

Disclaimer!

Long term NL challenge en Fietssport werken samen om fietsers te inspireren. Frank van Moorsel optimaliseert dit platform in zijn vrije tijd. Correctheid en functioneren gebeurt op basis van best effort zonder dat daar rechten aan ontleend kunnen worden. Feedback via de Strava club.