simple website templates

Rondje Om De Kerk Challenge

Wat is dat precies en hoe werkt het?


Lees ook de FAQ pagina voor deze challenge.


1

Hoe werkt het?

Rondje om de Kerk Challenge werkt op basis van je ritten in Strava. Alle ritten vanaf 6 april tot en met 31 mei 2020 tellen mee voor deze Challenge. Je puntentotaal wordt na elke rit bijgewerkt, mits je punten hebt gescoord natuurlijk. In deze uitdaging verzamel je je punten door aan de volgende criteria te voldoen:


In deze uitdaging verzamel je je punten door aan de volgende criteria te voldoen: start je rit in Strava, je fietst alleen in je eigen gemeente en/of binnen de gemeentes die grenzen aan je eigen gemeente, je rit is maximaal 75 km lang én duurt niet langer dan 3 uur.


Voldoe je aan deze criteria? Dan scoor je maximaal 75 punten; 1 punt per gereden kilometer.

2

Hoe doe je mee?

Nadat je je rit hebt voltooid en je je punten wil bekijken, ga je naar deze speciale 'Rondje om de Kerk challenge' pagina op de Long term NL challenge site. Daar heb je twee opties: update je resultaat en bekijk je resultaat.


Hoe update je je resultaat?

Volg daarvoor de volgende stappen: klik op ‘Update resultaat door met Strava te synchroniseren’, koppel je Strava aan de Long Term Challenge als je een nieuwe gebruiker bent, kies vervolgens een ‘thuis-cluster’ (de gemeente waar jij om de kerk rijdt), kies 'Werk score bij' om je actuele score te laten berekenen (We berekenen automatisch je ritten tussen 6 april en 31 mei 2020)


Bekijk je resultaat

Na het updaten van je resultaat kun je vervolgens klikken op ‘Bekijk het laatste resultaat (indien bekend)’ om je huidige score te zien. Op een kaart wordt aangegeven welke ritten zijn meegeteld, welke niet en wat je puntentotaal is. Als je je email adres hebt opgegeven krijg je een email als het resultaat berekend is, dit kan handig zijn als het drukker op de site is want dan kan het berekenen van je resultaat even duren.


Registreer en win een Fietssport wielertenue

Vind je het leuk om de komende weken aan deze challenge mee te doen? Registreer je dan met je e-mailadres. Onder alle deelnemers die tussen 6 april en 31 mei hun mailadres achterlaten verloten we 12x een Fietssport wielertenue van Bioracer. Per provincie kiezen we begin juni een winnaar! Vergeet je email adres niet te bevestigen door te klikken op de link in de bevestigings-email.

3

Let op de gemeentegrenzen

Telt een score niet mee? Dan zie je eenvoudig op de kaart tijdens welke rit je buiten de gemeentegrenzen bent gegaan. Let dus goed op waar de gemeentegrenzen lopen van aangrenzende gemeentes van jouw ‘thuis-cluster’.

4

Een voorbeeld

Je woont in de gemeente Utrecht, stapt op de fiets en zet Strava aan voor een mooie rit. Om punten te scoren, blijf je in je eigen gemeente of in de aangrenzende gemeentes van je eigen gemeente. In dit geval blijf je dus in de gemeente Utrecht en/of Stichtse Vecht, De Bilt, Zeist, Bunnik, Houten, Nieuwegein, IJsselstein, Montfoort en Woerden. Fiets je bijvoorbeeld naar de gemeente Nieuwkoop? Dan telt je score niet mee voor het Rondje om de Kerk Challenge. Over je rit doe je niet langer dan drie uur en om de hoogste score te halen, sta je na 75 km weer voor je eigen voordeur.

5

Deel je Rondje om de Kerk

Help met het tegengaan van de verspreiding van het coronavirus. Deel het Rondje om de Kerk Challenge zoveel mogelijk via social media met #RondjeOmDeKerkChallenge. Deel ook je puntentotaal om fietsvrienden te stimuleren dicht bij huis te fietsen.


Meer informatie over deze challenge kun je ook lezen de site van Fietssport.